divendres, 2 d’abril del 2010

Telèfons 902

Acaba d’arribar la factura Vodafone i la meva sorpresa ha estat majúscula en comprovar que l’import d’aquest mes triplica l’import mitjà dels últims 2 anys! Què ha passat? Després d’una d’aquelles trucades eternes a Vodafone, descobreixo que tinc 3 hores i mitja de trucades a números especials. Impossible! Jo no faig trucades a números especials! Em defenso. Doncs tenim les 3 hores i mitja de trucades enregistrades i, a petició judicial els hi podem fer arribar. Ostres! Com estan les coses – penso. Intentar no posar-me a dolentes amb la companyia i considerant que encara no he rebut la factura física (i per tant no puc comprovar jo mateixa els números als que suposadament he trucat durant 3 hores i mitja), m’informen dels números 902 amb els que he parlat. Corresponen a Fecsa-Endesa, Gas Natural, Arsys (hosting), Bankinter, El Servei Català de Salud, Mapfre, Vibel Group (Administració de finques). Clar! Vaig canviar totes les domiciliacions bancàries aquest mes passat per estalviar despeses! Bona manera d’estalviar! 100€ de despeses telefòniques!
El mes fotut de tot és que, un cop ho comento amb les amistats, em diuen que totes les línies 902 o 901 (que son de pagament i caríssimes) tenen un equivalent de línia normal a preu de tarifa de riure! Ho sabíeu això? Doncs jo tampoc, fins ara.
Així doncs, abans de trucar a un telèfon 901 o 902, contacteu amb el web www.sin902.com i busqueu el número normal equivalent al 901 o 902 que necessiteu; n’hi ha més de 1200 enregistrats.
Si voleu gastar els diner, feu-ho en coses divertides i no en atracaments vergonyosos.

5 comentaris:

  1. Hola Gemma,
    També tenim existeix aquesta adreça: http://wiki.nomasnumeros900.com/P%C3%A1gina_Principal

    ResponElimina
  2. Ara:
    http://wiki.nomasnumeros900.com/Página_Principal

    ResponElimina
  3. Gràcies, companya. Veig que ets una avançada en el tema ...
    Petons

    ResponElimina
  4. Teòricament, a partir d'aquest any tots els números d'atenció a usuari hauran de ser gratuïts.

    Sobre la diferència real entre teoria i pràctica no penso fer pronòstics.

    Salutacions.

    ResponElimina
  5. Doncs ni t'explico lo contenta que em tenen. No he començat a cremar edificis d'empreses amb 902 pq m'he quedat sense diners per la gasolina ... Quin pais!

    ResponElimina